Kauçuksu bir omlet ya da aşırı pişmiş yumurtayla aile bireylerinizi ve misafirlerinizi üzmemek için size 5 ipucu vereceğiz.1. Çırpılmış omlet yapacaksanız yumurtayı orta düşük ısıda pişirin2. Mükemmel haşlanmış yumurta için, yumurtayı 7-8 dakika kaynattıktan hemen sonra yumurtaları soğuk suya batırın. Bu yumurtanın fazla pişmemesini sağlayıp, yumurtanın sarısının tadını da en üst seviyeye çıkaracaktır. Ayrıca yumurtanın kabuğu da çok kolay bir biçimde soyulur. 3. Yumurtayı yapışmaz tavada pişirin. Spatulanız da yanınızda olsun.4. Yumurtayı tereyağı ile pişirin. Tereyağı kremsi bir tat verir ve yumurtanın lezzetini ikiye katlar. Tuzlu ya da tuzsuz tereyağı kullanbilirsiniz.5. Yumurtayı sahanda pişirirken beyazların etrafına birkaç damla su ekleyin. Böylece oluşacak buhar yumurtanın beyazının fazla pişmesini engelleyecektir.