Miss Turkey 2019'un birincisi Simay Rasimoğlu oldu

Miss Turkey 2019'un büyük finali dün akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yarışmada birincilik için yarışan 20 aday, heyecanlı saatler yaşadı. Miss Turkey 2019'un birincisi, 22 yaşındaki Simay Rasimoğlu oldu.

Son Güncelleme:

Miss Turkey 2019'da, yüzlerce adayın içinden seçilen 20 yarışmacı dün akşam gerçekleşen finalde birinci olmak için yarıştı. Miss Turkey'in YouTube kanalı üzerinden yayınlanan yarışmada birinci seçilen Simay Rasimoğlu, Türkiye'nin en güzel kadını oldu.

Yarışmayı kazanan Simay Rasimoğlu, "Çok mutluyum. Çok gururluyum. Ülkemi dünyada temsil edeceğim için onurluyum" dedi. Miss Turkey 2019 yarışmasını birinci olarak tamamlayan Rasimoğlu, Türkiye'yi İngiltere Miss World yarışmasında temsil edecek. 


Yarışmanın ikincisi Bilgi Nur Aydoğmuş oldu. Aydoğmuş, Türkiye'yi 'Miss Universe 2019' yarışmasında temsil etmeye hak kazandı.


Yarışmanın üçüncüsü ise Büşra Turan oldu. Üçüncü güzel Turan, Türkiye'yi Polonya'daki 'Miss Supranational 2019' yarışmasında temsil edecek.

SİMAY RASİMOĞLU KİMDİR? 

Simay Rasimoğlu, Miss Turkey 2019 finalinde birinci oldu. 1.88 boyunda olan 22 yaşındaki Simay Rasimoğlu, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Bölümü mezunudur.

Sonraki Haber