Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı: "Sırlarınız açığa çıkabilir"

Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Sırlarınızı açığa çıkabilir, işte şimdi yandınız!" başlıklı yazısında Merkür ile Plüton arasında oluşan üçgen açının nelere yol açacağını anlattı. İşte o yazı:

"Merkür ile Plüton arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 3 gün.

Konsantrasyon gerektiren bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bir transittir. Psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır.

Kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz.

İşlerinizde size odaklanma gücü verecek bu açı kalıbı sayesinde düşüncelerinizi toparlayıp, iradenizi ortaya koyabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan bir konuyu konuşmak, tartışmak ve ifadenizi etkin kılmak için işe yarayacak bir transittir

Birilerinden iyilik istemek birilerinden uygun zamanlardayız. Satış işleri, pazarlık yapmak, güçlü tartışmalar, ticari anlamda yeni kontaklar kurmak, araba almak için iyi zamanlardayız.

Yeni ve güçlü arkadaşlık ilişkileri başlatmak içinde harika bir zamandır. Yasa dışı her şeyden uzak durun. Karanlık tiplerden, yer altı dünyası tiplerine yaklaşmayın."

Kaynak: Haber Global TV