Londra sokaklarında büyük şaşkınlık: Firar ettiler, caddelerde koştururken görüntülendiler

Londra polisi, başkentin merkezinde binicileri olmadan başıboş dolaşırken görülen iki askeri atı kontrol altına aldı. Diğer birkaç atın hala serbest olduğuna inanılıyor.

Son Güncelleme:

Olayla ilgili ayrıntılar henüz tam olarak bilinmemekle birlikte, İngiliz medyası ilk etapta yedi askeri atın serbest kaldığını ve polisin bu atları yakalamak için ordu personeliyle birlikte çalıştığını yazdı. 

Buckingham Sarayı yakınlarında bekleyen bir taksi şoförünün arabasının camının ürkmüş bir at tarafından kırıldığı, park halindeki çift katlı bir tur otobüsünün ise ön camının hasar gördüğü bildirildi.

Londra polisi, atlardan ikisinin yeniden yakalandığını ve memurların hayvanları toplayıp veterinere götürmek üzere İngiliz Ordusu'ndan bir at arabası beklediğini söyledi.

Biri siyah, diğeri beyaz olan iki atın eyer ve dizgin takılmış görüntüleri sosyal medyada dolaşmaya başladı. Beyaz atın ön kısmı kanla kaplıydı.

Atlar, Londra'nın tarihi finans merkezi ile başkentin eğlence sektörünün merkezi olan West End arasında yer alan Aldwych yakınlarındaki yolda koşarken görüldü.

Polis memurları atları Londra merkezinin yaklaşık 6 kilometre doğusunda, Limehouse yakınlarında yakaladı.

Sonraki Haber