'Libido fora' diyen Dinçer Güner, tüm burçları uyardı: Etki süresi 3 gün!

"LİBİDOLAR FORA, FANTEZİLERİN KAPISI AÇIK"

Önümüzdeki 3 gün için "Aynı zamanda kıskançlık ve kontrol eğilimlerini de tetikleyebilir" diyen ünlü astorolog Dinçer Güner, "İlişkilerde güvensizlik ve kıskançlık duyguları artabilir. Bu bir kaç gün mevcur ilişkilerinizde kökte yatan bir takım sorunlar tetiklenebilir, kaybetme korkusu...vb Bu bir kaç gün libidolar fora, fantezilerin kapısı açık" ifadelerini kullandı.

Dinçer Güner, şöyle devam etti:

"Bu dönemde, maddi kaynaklarımızı ve değerlerimizi derinlemesine sorgulayabilir, varlıklarımızı ve kaynaklarımızı yönetme şeklimizde radikal değişiklikler yapabiliriz. Alternatif para kazanma ve harcama yolları aramaya, belki de kripto para birimleri gibi teknolojik finansal araçlara yönelmeye teşvik edebilir.

İlişkilerde, özellikle grup içinde veya arkadaş çevremizle ilgili olarak, güç dinamikleri ve kontrol meseleleri ön plana çıkabilir. Eğer bir ilişkiniz var ise ve bu ilişkide etik ve ahlak dışı davranışlar sergilerseniz büyük krizlere hazır olun. İlişkilerinizde gereksiz dedektiflik oyunları oynamayın. Ha elle tutulur şüpheler varsa da peşini bırakmayın.

Bekarsanız eğer oldukça tutkulu, fantezilerle dolu, şehvetli, derinliği olan ilişkilere çekilebilirsiniz."