Kavurucu sıcaklarda Adana usulü serinleme yöntemi: "Arkadaş sırada bekliyor..."

Adana kent merkezindeki termometreler 47 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan bir esnafın soğutucu dolabına girdiği anlar görenleri şaşkına çevirdi.

Son Güncelleme:

Kent merkezindeki termometreler 47 dereceyi gösterirken, güneş altında hissedilen sıcaklık, nemle birlikte 50 dereceye yaklaştı. 

Sıcaktan bunalan bir esnaf çalışanının serinleme yönetimi ise şaşkına çevirdi. Dükkanın soğutucu dolabına giren bir çalışan, Haber Global muhabiri Ali Çiçek'e "Burası çok güzel. Adana'nın 45 derecelik hava sıcaklığında serinleyebildiğimiz yer burası. Tavsiye ederim eğer Adanalı değilseniz. Burada bir yarım saat durun ağabey kendinize gelirsiniz en azından. Arkadaş sırada bekliyor, size zahmet kapatırsanız zamanım bitsin. Arkadaş bekliyor da ayıp olmasın." diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Gelinin kaynanasından ilginç isteği: Oğluna bakacağım ama..." Dağ keçileri Erzurum'da Şanlıurfa'da dev hortum! Şaşkınlıkla kayda aldılar... İzmir'in deniz kızları: "Deniz kızı" olup su altındaki güzellikleri keşfediyorlar Jandarmanın yaralı halde bulduğu şahin tedaviye alındı Nesli tükendiği düşünülüyordu! Heyecanlandıran görüntü Ege'de ortaya çıktı