Kartal kadar keskin gözü olanlar anında görüyor! Resimdeki gizli geyiği 10 saniyede bulanın IQ'su 130'dan bile yüksek çıkıyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu gibi testlerde amaç resimdeki gizli nesneyi en kısa sürede açığa çıkarmaktır. Resimdeki gizli geyiği yalnızca bir dahi 10 saniyede buluyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bir optik illüzyon testi olan bu resimde gizli geyiği bulmak için dahi olmak gerekiyor. Kartal kadar keskin gözleri olan dâhiler resimdeki gizli geyiği saniyeler içinde buluyor. 

Yukarıdaki resimde kardan adam yapan çoklar görüyoruz. İlk bakışta oldukça normal görünen bu resimde gizli bir geyik bulunuyor. Sizlerden istenen resimde gizlenen geyiği 10 saniyelik süre içerisinde bulmanız. Yalnızca bir dahi resimdeki gizli geyiği 10 saniye içerisinde buluyor. 

Kartal kadar keskin gözlü dâhilerin saniyeler içerisine çözdüğü bu testi geçmek adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta gizli geyiği bulabilecek misiniz?

Resimdeki geyiği 10 saniyede bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıt ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV