Kartal kadar keskin gözü olanlar anında fark ediyor! Resimdeki farklı karıncayı 13 saniyede bulabilecek misiniz?

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Bir kartal kadar keskin gözleri olanlar için sadece saniyeler süren bu testte farklı karıncayı görebilecek misiniz?

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Opti illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Gözlem yeteneğinizi ve görsel zekanızı geliştiren bu testlerde amacınız farklı olan nesneyi belirtilen sürede bulmak olacak. Optik illüzyonlu zeka testlerinde yalnızca kartal kadar keskin gözlü dâhiler doğru sonuca ulaşabiliyor.

Bu testimizde yan yana dizilmiş karıncalar görüyoruz. Bu karıncalar içerisinden biri ise diğerlerinden farklı. sizlerden istenen farklı olan karıncayı 13 saniye içerisinde bulmanız. Ancak bu düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Görsel zekanızı ölçen bu testte farklı karıncayı bulmak için kartal kadar keskin gözler gerekiyor. 

Resimdeki farklı karıncayı bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz farklı karıncayı 13 saniye içerisinde görebilecek misiniz?

Resimdeki farklı karıncayı bulamayanalar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Global TV