Karnabaharı yıllarca yanlış şekilde pişirmişiz! Karnabaharın tadından mahrum kalmamak için bu yöntemi deneyin
Kış aylarının sevilen sebzelerinden biri olan karnabaharı meğer yıllardır yanlış şekilde pişiriyormuşuz. Karnabahar pişirirken dikkat edilmesi gereken bu hususları öğrendiğinizde yemeğiniz hem daha sağlıklı hem daha lezzetli oluyor.
Son Güncelleme:
Kış aylarının en sevilen sebzelerinden biri olan karnabahar farklı pişirme teknikleri kullanılarak hazırlanabilir. Karnabahar pişirirken haşlama, fırınlama ve kızartma gibi çeşitleri deneyebilirsiniz. Çeşit çeşit pişen ve her hali lezzetli olan karnabaharın tadından mahrum kalmamıza neden olan bazı hatalar bulunuyor.
Karnabahar pişirirken dikkat edilmesi gereken bazı durumlar bulunuyor. Doğru pişirme önerileri ile karnabaharın hem daha sağlıklı hem de daha lezzetli olmasını sağlayabilirsiniz. İşte karnabahar pişirirken uygulanması gerekenler: