Karganın 100 euro hırsızlığı kamerada!

Antalya’nın Serik ilçesinde bir otelin sahilindeki karganın, turistlerin çantasından para çalma anı cep telefonu ile kaydedildi.

Son Güncelleme:

Belek turizm merkezinde yaşanan olayda turistlerin bulunduğu masaya gelen karga, bir kadının çantasındaki 100 euroyu (1.774 TL) gagasıyla aldı. Daha sonra kaçmak üzereyken, para sahibi son anda karganın ağzından parayı almayı başardı.

O anları cep telefonu ile kaydeden otel müşterileri, ilk anda karganın yaptığı davranış karşısında şaşkınlık yaşasalar da olayı gülümseyerek karşıladılar.

Kaynak: antalyahakkinda.com

Kaynak: Diğer

Çevresi karla kaplı Hazar Gölü dronla görüntülendi Kayak severlerden Yıldız Dağı'na akın Milyonluk yatlar görücüye çıktı Rize'de karı kesen vatandaşlardan iglo Folklor antrenörü eşi benzeri olmayan eser Yaz şehri Mersin'de kar sevinci