Karadeniz'in Afrikalı horoncusu: Oynamadan duramıyor

Ülkesinden yaklaşık 9 bin kilometre uzaktaki Bolu’da Abant İzzet Baysal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü son sınıfta eğitim gören 24 yaşındaki Adam Nkandu, 9 yıldır Türkiye’de yaşıyor.

Son Güncelleme:

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan ve “Afrikalı Horoncu” adıyla tanınan Zambiyalı Adam Nkandu, Karadeniz bölgesine aşık olduğunu söyledi.

“Ben memleketteyken Karadeniz merakım vardı. Çünkü coğrafyada Karadeniz hep bize öğretilir ama ben bir konuyu çok merak ediyordum. Deniz isminin neden kara olduğunu merak ediyordum. Orada yaşayan insanlar kara olduğu için bu ismi koyduklarını düşünüyordum''. 

Kaynak: İHA

Diyarbakırlı iş insanı Galatasaray’ın 24. şampiyonluğunu aslanlarıyla beraber kutladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a benzeyen berber gündem oldu Su birikintisine adeta set çeken devasa anakonda ağızları açık bıraktı Nefes almakta güçlük çeken kedi estetikle dermanını buldu Fenerbahçeli Fred'in tatil rotası şaşırttı: "Büyüleyici bir yer" diye niteledi Engeli şampiyonluğuna mani olmadı, şimdiki hedefi rekorunu kırarak şampiyonluk