Kar yağarken izlenebilecek filmler

Ülkede ve özellikle de İstanbul'da önümüzdeki günlerde yoğun kar yağışı beklenmekte. Biz de sizler için kar yağarken izlenebilecek filmleri listeledik. İşte Kar yağarken evde izleyebileceğiniz filmler listesi...

Son Güncelleme:

Kışın en zorlayıcı zamanları ülkenin kara teslim olduğu zamanlardır hiç şüphesiz... Kar topu oynamanın dışında dışarı çıkmak pek de keyifli olmuyor. Bu havalarda evinize geldiğiniz zamanlarda bir battaniyenin altında saatlerce yatmak yerine güzel bir film de seyredebilirsiniz. Tabii evinizde sıcacık bir ortamda seçmiş olduğunuz filmlerin karla ilgili filmler olması da içinizi biraz daha ısıtacak ve siz karı yalnızca pencerenizden değil de pek çok yerden görmüş olacaksınız. İşte kış filmleri bu anlarda imdadınıza yetişecek ve size güzel dakikalar yaşatacak...

KAR YAĞARKEN İZLENEBİLECEK FİLMLER LİSTESİ

Kış Uykusu

Nuri Bilge Ceylan’ın gerçekliği harika yansıttığı ödüllü filmi kış ayları için en sıcak filmlerden. Kışın film izleme konusunda kararsız kalanlara harika bir kış filmi.

Fargo

Kış hiçbir zaman bu kadar aksiyon dolu olmamıştı. Filmin içinde yaşanan olaylar sizi başka bir evrene götürecek. Ayrıca Oscar ödülü olmak üzere film bir çok dalda ödül almıştır.

Film, kışı iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir senaryo dahilinde geçiyor. Her yer kar ve soğuk. Bu soğuk ile birlikte cinayetler, adam kaçırma ve suçun en kötü halleri de işlenmekte. Filmi izlerken iliklerinize kadar üşüyeceksiniz.

Vertical Limit (Dikey Limit)

2000 yapımı bu filmde korku ve macera bir arada.

The Shining

Shining, hiç kuşkusuz ki sinema tarihinin en çok ilham alınan, üzerinde en çok konuşulan filmlerinden birisi olarak yerini almış durumda. Senaryo içerisinde gördüğümüz ikizlerin “Come Play With Us” demeleri, kapının kırılışı, banyo sahnesi, bardaki diyalog gibi akla gelen hemen her sahnesiyle efsane olan benzersiz bir yapım.

Misery

Paul Sheldon isimli ünlü bir yazar kuş uçmaz kervan geçmez, karın hiç durmadan yağdığı, kışın süreksiz olduğu bir noktada kaza geçirir ve Annie Wilkes isimli birisi tarafından kurtarılır. İzleyiciler aslında başlarda Annie’nin nasıl birisi olduğunu bilmeyiz. Annie sadece yazarın tutkulu bir hayranıdır. Ancak zaman geçtikçe... Diyerek izlemeyenler için bahsi burada kapatıyoruz.

Sonraki Haber