Sıcaktan etkilenen yavru kuşa eliyle su içirdi

Kahramanmaraş'ta sıcaktan etkilenen yavru kuş, bir vatandaşın yardımıyla kendine geldi.

Son Güncelleme:

Göksun ilçesinde yaşayan Şeyma Türk, evlerinin çatısındaki yuvada bulunan yavru kuşun düştüğünü görünce yardım etmek istedi.

Kuşu eline aldığında sıcaktan etkilendiğini ve yarı baygın halde olduğunu fark eden ve hemen hayvanı suyla serinleten Türk, daha sonra yavru kuşa eliyle su içirdi.

Su içtikten sonra hareketlenen kuşu besleyen Türk, ardından çatıya çıkarak hayvanı yuvasına bıraktı.
Yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alan Türk'ün kuşla diyalogları da samimi görüntüler oluşturdu.

Kaynak: AA

İstanbul'da kardan gelini çalanlar kamerada Bayat ekmeklerden yeni yiyecekler: Karla kaplı milli parkta kurtlar dronla görüntülendi Evinin bahçesine giren çakallara dikkat çeken muamele Van kedilerinin yaşam alanı "Kedi Villası"nda yılda 200 bin ziyaretçi Topraksız tarımın yeni gözdesi: Su laleleri