Kadın'da 'Sarp öldü mü?' Caner Cindoruk açıkladı

Kadın dizisinin merakla beklenen 67. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Son sahnelerde, Sarp'ın hastanedeki hayat mücadelesine tanık olan izleyiciler 'Sarp öldü mü? sorusunun cevabını merak ediyor. Peki, Caner Cindoruk diziye veda ediyor mu? İşte cevabı...

Son Güncelleme:

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Kadın'ın dün akşam yayınlanan 67. bölümünde duygu dolu anlar yaşandı. Kadın dizisi hayranları gibi Bahar da Sarp'ın hastaneden çıkıp sağlığına kavuşmasını bekliyordu.


Caner Cindoruk'un 3. sezonda rol alıp almayacağı merak edilirken, ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden beklenen 'veda' açıklamasını yaptı.

KADIN'A VEDA EDİYOR

Caner Cindoruk, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, diziye veda ettiğini açıkladı. Cindoruk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bir karakterle tanışırsın, ona ruh verirsin, bir süre onunla yaşarsın, sonra bir gün hikayen biter. 'Sarp Çeşmeli' hatırımda güzel bir yerde duracak hep. Bu karakterin oluşmasında, icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler."

NE OLMUŞTU?

Geçen sezonun final bölümünde kaza yapan aracın içinde yer alan Bahar, Arif, Hatice ve Sarp trafik kazası geçirmiş, 3'üncü sezonun ilk bölümünde Hatice karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar diziye veda etmişti. Sarp'ın 67. bölümde sağlık durumunun kötüleşmesi dizide tansiyonun yükselmesine neden oldu. 

YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Sezon başından beri birçok dizi ile görüşen Cindoruk'un yeni adresi belli oldu. Oyuncu, Ay Yapım ile el sıkıştı, Zemheri dizisinin kadrosuna katıldı. Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Eylül Kandemir ve Hasan Taşkıran'ın rol alacağı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazıyor. Dizinin çekimlerine ay sonu başlanması planlanıyor.

Sonraki Haber