İzmir'in deniz kızları: "Deniz kızı" olup su altındaki güzellikleri keşfediyorlar

Türkiye'nin önemli dalış merkezlerinden ,İzmir'in Karaburun ilçesinde verilen deniz kızı dalış eğitimi, kadın ve kız çocuklarından talep görüyor. Kursiyerler renkli kostümleri ile su altının güzelliklerini de keşfediyor.

Son Güncelleme:

Kostümlerini giyiyor, Ege Denizi'ne dalıyorlar. Deniz kızı olup, su altındaki güzellikleri keşfediyorlar. Türkiye'nin önemli dalış merkezlerinden olan İzmir'in Karaburun ilçesinde, sıra dışı bir dalış eğitimi veriliyor.

Su altı meraklılarının dalışa olan ilgisini artırmak amacıyla verilen "deniz kızı" dalış eğitimi, özellikle kız çocukları ve kadınlar tarafından oldukça talep görüyor. 6 yaş üstü herkesin katılabileceği kurs, çevrimiçi ve yüz yüze yapılan teorik eğitimin ardından uygulamalı eğitimle devam ediyor.

Kurs programı, 3 ve 5 dalış olarak değişebildiği gibi, deneme amaçlı tek dalışı da içeriyor. Kursu tamamlayanlara "mermaid" yani deniz kızı sertifikası veriliyor. Kursiyerler, eğitim sayesinde deniz kızı olma hayalini gerçekleştiriyor. Renkli kostümler ve paletlerle balıkların arasında yüzüyor, su altının güzelliklerini keşfediyor.

Jandarmanın yaralı halde bulduğu şahin tedaviye alındı Nesli tükendiği düşünülüyordu! Heyecanlandıran görüntü Ege'de ortaya çıktı Görenleri "yok artık" dedirten olay! Bisiklet sürerken sucuklu yumurta yaptı Vaşağın yüzeceğini zannederek kayda geçti: Sonrasında... Sahibinin su sıcaklığını kontrol etmesi için kediyi görevlendirdiği anlar viral oldu Karınca yuvasını işgal etmeye kalkışan yılanın hazin sonu