İzleyenleri hayran bıraktılar... Cumhuriyet Bayramı'nda komandolar böyle zeybek oynadı

Mersin'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında komando birliği tüfekleriyle gösteri yaptı, zeybek oynadı.

Son Güncelleme:

Mersin'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı. Mersin'de Kültür Merkezi'nde başlayan kutlama programında, Vali Ali Hamza Pehlivan tebrikleri kabul etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden programda Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik ile Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tören aracıyla gezdikleri meydandakilerin bayramını tebrik etti. Pehlivan, Cumhuriyet Bayramı'nı gururla kutladıklarını ifade ederek, "Devletimizin, milletimizin, Türkiye Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için hep birlikte çalışacağız, emek ortaya koyacağız, alın teri dökeceğiz." diye konuştu.

Törende İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki komando birliği tüfekleriyle gösteri yaptı, zeybek oynadı.

Kaynak: AA

İlk defa Afyonkarahisar'da ekilen "lenox" boy verdi: O alanın en verimli bitkisi Ege'de görsel şölen: Halk arasında "Allı Turna" olarak biliniyor Antalya'da düğünde şaşırtan ‘mezar taşı’ şakası Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides...