İşte kafanızı karıştıracak bir zeka testi: Rengarenk çiçekler içerisindeki sinek kuşunu yalnızca IQ'su 120'den yüksek olanlar buluyor

Bir görsel zeka testi ile daha karşınızdayız. bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde çiçekler arasında gizlenen sinek kuşunu 15 saniyede bulabilecek misiniz?

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayır etmektir. Ancak resimdeki gizli nesneyi yalnızca IQ'su 120'den yüksek olanlar görebiliyor. 

 Bu görselde bir tarla dolusu çiçek görüyoruz Çiçeklerin arasında ise bir sinek kuşu saklanıyor. Sizlerden istenen saklanan sinek kuşunu 15 saniye içerisinde bulmanız. Ancak bu testi çözmek düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca bir dahi bu resimdeki gizli sinek kuşunu bulabiliyor. 

Görse zekanızı ve dikkat yeteneğinizi ölçeceğiniz bu testte sinek kuşunu bulmak için 15 saniyeniz şimdi başlıyor. Peki siz ilk bakışta gizli sinek kuşunu görebilecek misiniz? 

Resimdeki gizli sinek kuşunu bulamayanalar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV