İşte kafanızı karıştıracak bir IQ testi: Resimdeki farklı tavşanı sadece dâhiler 14 saniyede buluyor

Optik illüzyonlu zeka testlerinden biri ile daha sizlerleyiz. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçeceğiniz optik illüzyonlu zeka testinde yalnızca dâhiler farklı tavşanı 14 saniyede buluyor.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz bir test olan bu görselde farklı olan nesneyi bulmak için yüksek IQ'lu olmak gerekiyor. 

Yukarıdaki resimde bir sayfa dolusu tavşan görmekteyiz. Birbirinin aynı olan bu tavşanlardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen farklı tavşanı bulmanız. Doğru yanıta ulaşmak için süreniz ise 14 saniye. Ancak farklı tavşanı bulmak düşündüğünüzden çok daha zor olacak. 

Deneyenlerin kafasını karıştıran bu optik illüzyonlu zeka testinde farklı tavşanı bulmak için yüksek IQ'lu olmak gerekiyor. Yalnızca bir dâhinin 14 saniyede çözebildiği bu testte kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı tavşanı görebilecek misiniz?

Resimdeki farklı tavşanı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Global TV