İşte IQ turnusolü optik illüzyon testi: Bir kartal kadar keskin gözler olan dâhiler resimdeki gizli 206 sayısını 16 saniyede buluyor!

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçeceğiniz bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmektir. Resimdeki farklı nesneyi bulmayı başaranlar dahi kabul ediliyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmektir. Kartal kadar keskin gözlü dâhiler zorlanmadan bu testi çözebiliyor. 

Yukarıda bir sayfa dolusu 286 sayısı görüyoruz. Ancak bu sayfada bir de 206 sayısı gizlenmiş durumda. Sizlerden istenen gizli 286 sayısını 16 saniyede bulmanız. Yalnızca kartal kadar keskin gözleri olan dâhiler bu resimdeki gizli 206 sayısını 16 saniyede buluyor. 

Resimdeki gizli sayıyı bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk başta farklı sayıyı bulabilecek misiniz? 

Resimdeki farklı sayıyı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.