İşte Benim Stilim programına Ahmet Tunbul damga vurdu

İşte Benim Stilim'de saç modasında yeni trendlere ünlülerin dikkatini çeken Ahmet Tunbul adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Son Güncelleme:

Genç yaştan beri tutkuyla icra ettiği mesleğinde adından sıkça söz ettiren Ahmet Tunbul, aşkla yaptığı mesleğinde bilgisini ve hayal gücünü birleştirerek bir salondan daha fazlası olmayı başardı. Artık sadece İstanbul’ un en başarılı kuaförü değil aynı zamanda dünyaca ünlü isimlerin ziyaret ettiği bir kuaför. Kendi tarzıyla ismini dünyaya duyuran Tunbul, ünlülerin gözdesi haline geldi. Çeşitli televizyon programlarında, eğitimlerde rol olan Tunbul’ un İşte Benim Stilim macerasına göz atalım.

AHMET TUNBUL'UN İŞTE BENİM STİLİM MACERASI

Ahmet Tunbul’ un İşte Benim Stilim Macerası Saç modasında yeni trendlere ön ayak olan ve tarzınızı tamamlayacak tüyolarıyla pek çok ünlü ismin beğenisini kazanan Tunbul, bu sefer de İşte Benim Stilim Programı’ nın başarılı kuaförü olarak karşımıza çıkıyor. Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya gibi ünlü isimlerin jüri üyeliğini yaptığı İşte benim Stilim programında yarışmacılar birbirinden iddialı ve renkli konseptlerle ekran karşısına çıkmadan önce kuaför Ahmet Tunbul, yarışmacıların stillerine son noktayı koyuyor.

Sonraki Haber