İşte akılları karıştıran IQ testi: Resimdeki farklı ördeği 15 saniyede bulanların IQ'su 120'den yüksek çıkıyor!

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. IQ seviyenizi açığa çıkaran bu testte farklı ördeği bulanların IQ'su 120'den bile yüksek çıkıyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi mümkün olan en kısa sürede bulmaktır. Resimde farklı ördeği bulanların IQ'su 120'den yüksek sayılıyor. 

Yukarıda yer alan görselde yan yana dizilmiş ördek resimleri görüyorsunuz. İlk bakışta hepsi aynı gibi görünse de, bu resimlerden biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı olan ördeği 15 saniyede bulmanız. Ancak bu düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca bir dahi resimdeki farklı ördeği 15 saniyede buluyor. 

Resimdeki farklı ördeği 15 saniyede bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı olan ördeği bulabildiniz mi?

Resimdeki farklı ördeği bulamayanlar doğru yanıtı haberimizin sonraki sayfasında bulabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV