İstanbul'da aslan kükremesi ihbarı: Aslanın sahibi Cengiz Şıklaroğlu kimdir?

Etkisiz hale getirilen aslan sahibi Cengiz Şıklaroğlu’na belediye veteriner ekipleri eşliğinde teslim edildi. Peki, 'Çerkez Cengiz' lakaplı Cengiz Şıklaroğlu kimdir?

CENGİZ ŞIKLAROĞLU KİMDİR?

'Çerkez Cengiz' lakaplı Cengiz Şıklaroğlu 2016 yılı başında geldiği Türkiye'de Suriye'deki Türkmenlere yardım etmesi için bazı işadamlarına zorla senet imzalattığı iddiasıyla daha önce yargılanmıştı. 

Cengiz Şıklaroğlu, 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çerkes asıllıdır. Babası Abhazyah, annesi Trabzonludur. Üsküdar Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Mühendisliği bölümünde okudu ve uçak mühendisi olarak mezun olmuştur.

Vahşi hayvanlar ve silahlarla birlikte verdiği pozlar ile dikkat çeken Şıklaroğlu, silah ticaretinden lüks yat üretimine kadar 8 şirketin sahibidir. Kendisinin kartvizitinde de Angel Group CEO'su Cengiz Şıklaroğlu yazıyor. Grubunun bünyesinde vip otomobil kiralama, rüzgâr türbinleri ve pil ithalatı yapan Angel Energy, Angel Organics ile organik tohum ithalatı yapan firmalar da bulunuyor. Ayrıca bir kozmetik şirketi de yar alıyor. Ama en gözde şirketi askeri silahlar da üreten Silahsan.

Kaynak: Haber Global TV