İstanbul yoğunluğundan sıkılıp mesleklerinden vazgeçtiler, memleketlerinde üretime başladılar

Makine mühendisi Havva Gizem ve eşi Metin Menteşe, İstanbul'un yoğunluğundan sıkılıp mesleklerinden vazgeçerek döndükleri Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki baba evinin giriş katında kurdukları ahşap işleme atölyesinde oyuncak üretiyor.

Son Güncelleme:

Kovid-19 salgını döneminde İstanbul'dan ayrılmaya karar veren Havva Gizem-İsmail Menteşe çifti, Haziran 2021'de memleketleri Trabzon'a yerleşti. Genç çift, geçimlerini sağlamak için üniversiteden mezun oldukları dönemde dil eğitimine gittikleri İrlanda'da bir süre ilgilendikleri ahşap oyuncak üretimine karar verdi. İki çocuk sahibi çift, ahşaptan oyuncağın yanı sıra masa, sandalye ve dekoratif eşya üreterek yurt içine ve yurt dışına satış yapıyor.

Ege'de görsel şölen: Halk arasında "Allı Turna" olarak biliniyor Antalya'da düğünde şaşırtan ‘mezar taşı’ şakası Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides... Müdüre duygu yüklü veda: Okul bahçesinde toplanıp şarkı söylediler