İstanbul Boğazı'nda yunus sürprizi... O anlar kamerada

İstanbul’un sevimli misafirleri yunuslar şehrin simge yapılarıyla birlikte havadan görüntülendi. Yunusların suyun metrelerce üzerine sıçrayarak dans edercesine yüzmesi kartpostallık kareler oluşturdu.

Son Güncelleme:

İstanbul’da yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden Ortaköy Camii manzarasıyla birlikte gün doğumunda yunusların görüntüsü kendine hayran bıraktırdı. Annesi ile birlikte yüzen sevimli yavru yunus ise izleyenlerin içini ısıttı.

Tarihi yarımada yakınlarında gözüken yunuslar havadan çekilen görüntülerle eşsiz manzaralar oluşturdu. Yunuslar genellikle İstanbul Boğazı’na giriş çıkış yapan gemilerin önünde onlarla yarışırcasına yüzerken görülebiliyor.

Kaynak: İHA

Evin köpeğiyle yeni doğan bebeğin uyumu görenlerin yüreklerini ısıttı Avustralya ve Yeni Zelandalılar ''Şafak Ayini'' için Anzak Koyu'nda Kahraman kedi için yapılan kask görenleri güldürdü Beyaz çiçekleri ortamı süsledi: Slovakya'da bahar erken geldi Yeni yavrusunu evin köpeğiyle tanıştıran anne kedi yürekleri eritti Arkadaşlarını aşağı atıp ardından gülen kuşlar izlenme rekoru kırdı