IQ'su 130'dan yüksek olanlar için çocuk oyuncağı! Resimdeki farklı köpek balığını 13 saniyede bulabilecek misiniz?

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu testlerde amaç farklı olan nesneyi mümkün olan en kısa sürede bulmaktır. Yalnızca IQ'su 130'dan yüksek olanlar bu resimdeki farklı köpek balığını 13 saniyede buluyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi kolaylıkla ölçebileceğiniz bu testte farklı olan köpek balığını bulmak için en az 130 IQ'ya sahip olmanız gerekiyor. Dâhiler için ise bu testi geçmek çocuk oyuncağı.

Yukarıda yer alan resimde bir sayfa dolusu birbirinin aynı köpek balığı görüyorsunuz. Ancak bu köpek balıklarından biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen farklı olan köpek balığını 13 saniyelik süre içerisinde bulmanız. Ne var ki, bu testi geçmek düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki köpek balığını 13 saniyede buluyor. 

Tam bir IQ turnusolü olan bu görselde farklı köpek balığını bulmak adına kendine güvenenler için 13 saniyelik süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı köpek balığını bulabilecek misiniz?

Resimdeki farklı köpek balığını bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Haber: Yunus Emre Kılıç / Haber Global

YAŞAM HABERLERİ

Kaynak: Haber Global TV