İki günde sararıp solan maydanozlara son! İşte maydanozları sararmadan saklamanın bilinmeyen püf noktası

Kendine has tadı ile yemeklere enfes bir aroma katan maydanozlar, kahvaltılardan salatalara farklı tariflerde kullandığımız sebzelerdir. Yeşil yapraklı sebzeler olan maydanozlar yanlış saklama yöntemi nedeni ile sararıp solabilir. Bunu engellemek ise düşündüğünüzden çok daha basit.

Son Güncelleme:

Yemeklerde ve salatalarda kullanılması ile kendine has tadını yiyeceklere katan maydanoz, aynı zamanda sağlıklı olması ile kür ve sağlıklı içeceklerde de kullanılır. bu kadar geniş bir kullanım alanı olan maydanozlar yeşil yapraklı sebzelerin genel kaderini paylaşırlar. Kısa sürede sararan ve solan maydanozların ilk günkü kadar taze ve yeşil kalmasını istiyorsanız, işte saramadan maydanoz saklamanın bilinmeyen püf noktası:

Kaynak: Haber Global TV