İki damla kullanmak bile saçlardaki kepeği ve kaşıntıyı alıp götürüyor! Saçlarınız eskisinden çok daha parlak ve canlı olsun istiyorsanız...

Saç bakımında doğal yöntemler denildiği zaman ilk akla gelmesi gereken besinlerden biri soğandır. Soğanın içerdiği antioksidanlar, sülfür ve vitaminler saç köklerini güçlendirerek saç derisinin ihtiyaç duyduğu besini almasına yardımcı olur. Aynı zamanda saç derisinde kolajen üretimini destekleyerek dökülmelerin önüne geçer. 

Saç kepeklenmesine karşı soğan kullanmak isteyenler soğan yağı iel saçlarını koruyabilirler. Soğan yağı sadece saç derisinde değil saç köklerinde de etkili bir bakım sağlar. Saçlarda canlılık ve daha gür saç telleri için soğan yağını kullanabilirsiniz. Saç kepeklenmesi ve kaşıntıyı ortadan kaldırmak için birkaç damla soğan yağını saçlarınıza masaj yaparak köklerine ulaşacak şekilde yedirin. İşlemin ardından 30 dakika bekleyip saçlarınızı yıkayabilirsiniz. 

Dilerseniz soğanın direkt olarak suyunu da saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Bu yöntem için ise soğanın suyunu ezerek çıkarın ve birkaç damla Hindistan cevizi yağı ile karıştırarak saç derisine uygulayın. 25-30 dakika kadar bekledikten sonra saçlarınızı yıkayabilirsiniz.