Huzurevinin futbol aşığı "Maradona Kamil"

Samsun'da gençliğinde futbol oynayan ve "Maradona Kamil" lakabıyla bilinen huzurevi sakini 73 yaşındaki Kamil Çoruhlu, futbol tutkusunu halen sürdürüyor.

Son Güncelleme:

Huzurevinin futbol aşığı "Maradona Kamil" futbolla yatıyor, futbolla kalkıyor. Futbola olan düşkünlüğünü yaşam tarzı haline getiren 73 yaşındaki Kamil Çoruhlu enerjisiyle huzurevi sakinlerine örnek oluyor ve yaşam sevinci katıyor.

Gençliğinde saç ve oyun stili ile Arjantinli futbolcu Diego Armando Maradona'ya benzetilen
Çoruhlu'ya arkadaşları "Maradona Kamil" lakabını verdi.

"Maradona Kamil" Samsun amatör kümede Ladikspor, Yolspor ve Demirspor kulüplerinde orta saha mevkiinde yaklaşık 10 yıl futbol oynadı. Yıllar geçse de futbol tutkusunu kaybetmeyen Kamil Çoruhlu, gençliğinde baba mesleği de olan gemicilik sektöründe çalışarak geçimini sağladı ve birçok ülkeyi gezme fırsatı buldu.

24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'nde 2. gün Koruma altındaki dağ keçileri sürü halinde görüntülendi İsveçli yüzücüden 10 yılda 10 bin kulaç hedefi: İlk hedefi Tekirdağ'a ulaştı 4 gün önce son yolculuğuna uğurlanmıştı: Köpeği mezarı başından ayrılmıyor ABD'li geline Türk usulü düğün Hiperaktif kedi oyunun suyunu böyle çıkardı