Hiçbir kehaneti tutmayan zaman yolcusundan yeni kehanetler: Bilinmeyen bir hastalık...

Alaric bu ay, Güneş'ten gelen garip bir enerjinin Dünya'ya ulaşacağını ve bunun bilinmeyen bir hastalığa neden olacağını iddia etti. Bu hastalığın enfekte olan kişilerin 'zombi' gibi davranmasına neden olacağını öne sürdü.

Alaric bununla da yetinmedi. Kasım ayında Güney Amerika'nın meteor yağmuruna maruz kalacağını ve bunun yıllarca konuşulacağını iddia etti.

Eno Alaric geçmiş yıllardaki kehanetlerindeki yüzde 0 başarısıyla ünlü. Buna rağmen videoları milyonlarca kez izlenmeye devam ediyor.

Geçen temmuz ayında bir yeraltı uygarlığı keşfedileceğini ve binlerce yeni hayvan türünün bulunacağını öne sürmüştü. Tabii ki bu tahmini tutmadı.

Ağustos ayında akciğer ve cilt kanserinin bir sincabın hipofiz bezi kullanılarak tedavi edilebileceğini iddia etti. Bu da tutmadı.

En son ise eylül ayında yapay zekanın insanları kontrol edeceğini söylemişti.

Daha eski tahminlerinde de buzulların erimesi nedeniyle ortaya yeni salgınların çıkacağını, okyanus tabanında büyük depremlerin gerçekleşeceğini ve Mariana Çukuru'ndan daha derin çukurlar oluşacağını, ABD'deki Yellowstone Süper Volkanı'nın patlayacağını iddia etmişti.

Kaynak: Haber Global TV