Herkes balığın o kısmına burun kıvırıyordu! Ne kadar sağlıklı olduğunu duyunca balığı sırf o kısmı için yiyeceksiniz

Hemen herkesin severek tükettiği bir yemek olan balığı yıllardır yanlış şekilde tükettiğimiz ortaya çıktı. Balık yemeği hazırlarken aslında bir hata yapıldığı uzmanlar tarafından açıklandı.

Son Güncelleme:

Hemen herkesin severek tükettiği bir yemek olan balığı yıllardır yanlış şekilde tükettiğimiz ortaya çıktı. Balık yemeği hazırlarken aslında bir hata yapıldığı uzmanlar tarafından açıklandı. Balık pişirecek olan kişiler çoğu zaman balığın kafa ve kuyruk kısımlarını çöpe atıyor. Ancak balıkların kafa ve kuyruk kısımlarının çöpe atılmaması gerekiyor. 

Uzmanlara göre balığın en faydalı kısmı kafa kısmı. Fakat yemeği yerken kafa kısmı yenilmiyor ve bu da balık kafasının sağladığı faydalardan yararlanmayı imkansız hale getiriyor. Bağ dokusunu güçlendiren kolajen bakımından zengin olan balık kafası ve kuyruğunu tüketmek tavsiye ediliyor. İşte balık kafası ve kuyruğunun faydaları: