Her 100 kişiden 99'unu yanıltan IQ testi: Resimdeki kap kekler arasındaki gizli kediyi yalnızca dâhiler 9 saniyede buluyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde farklı nesneyi bulmak için jilet kadar keskin gözlere sahip olmak gerekiyor. Yalnızca dâhilerin kısa sürede çözebildiği bu optik illüzyonda kap kekler arasıdna gizlenen kediyi 9 saniyede bulabilecek misiniz?

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi artıran bu gibi testlerde amaç gizli nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Kap kekler arasında gizlenen kediyi aradığımız bu testte doğru yanıta ulaşmak için dahi olmak gerekiyor. 

Yukarıda bir sayfa dolusu kap kek ve kruvasan bulunur. Fakat bu tatlı dolu sayfada bir de gizli kedi var. Sizlerden istenen sayfadaki gizli kediyi 9 saniyede bulmanız. Ancak bu düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca bir dahi bu resimdeki gizli kediyi 9 saniyede bulabiliyor. 

Sadece en zekilerin başarılı olduğu bu testi deneyen her 100 kişiden 99'u yanılıyor. Peki ya siz ilk bakışta resimdeki kap kekler arasında gizlenen kediyi bulabilecek misiniz?  Kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. 

Resimdeki gizli kediyi bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV