Hayrete düştüler! Nisan ayında yağan kar vatandaşları şaşırttı

Sivas'ta Nisan ayında yağan kar görenleri hayrete düşürdü. Kentte dün gece etkisini gösteren yağmur yükseklerde yerini kar yağışına bıraktı.

Son Güncelleme:

Kar yağışı sonrası Sivas’ın Suşehri ve Zara ilçelerini birbirine bağlayan 2 bin 10 rakımlı Geminbeli geçidini beyaza bürüdü. Kar yağışının ardından Karayollarına bağlı ekipler ulaşımda herhangi bir aksama olmaması için yağışın ilk saatlerinden itibaren çalışmalarını sürdürmeye devam etti. Kar yağışı bazı vatandaşların şaşırmasına neden oldu.

Bu ayda kar görmenin ilginç olduğunu söyleyen Şakir Çelik, “Bizim memleketimizde bu zamanlarda asla kar olmaz. Zaten bu sene yağışta olmadı karda görmedik. Burada şu an gördüğüm kar yağışı için hayretler içindeyim bu zamanda kar görmek oldukça ilginç” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA

Evde yatağı bulunan kedi uyumak için tercih ettiği yerle güldürdü Ördeklerin dikkat çeken ortak tavrı güldürdü Kırşehirli halıcı: "Hazır halılar, dokuma halı dönemini sonlandırdı" Meşhur çocuk masalı Çin'de gerçeğe dönüştü: Tavşan koşmayı bırakınca... Gelinin kaynanasından ilginç isteği: Oğluna bakacağım ama..." Dağ keçileri Erzurum'da