Hayatınızın hatası olabilir! Dinçer Güner, 'Önümüzdeki 3 gün bunu yapmayın' diyerek uyardı...

Ünlü astrolog Dinçer Güner, etki süresi önümüzdeki 3 gün devam edecek gelişmelere karşı takipçilerini uyardı. Günlük burç yorumunda 'Dikkat edin' diyen Güner, kesinlikle yapılmaması gerekenleri tek tek sıraladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarını takipçileri ile paylaştı. "Neyi abartacağınıza, büyüteceğinize dikkat edin!" uyarısında bulunan Güner, Güneş ve Jüpiter arasında kare açı oluşması nedeniyle etkisinin 3 gün süreceğini ifade ettiği gelişmeleri sıraladı.

Yaşanacak bu gelişmenin aşırı yemek yemek, aşırı içmek, aşırı alışveriş gibi durumlara neden olabileceğini söyleyen Güner, "Egoyu şişiren bir durum da yaratabilir, gereksiz kibir ve ukalalıktan kaçının hafta başına kadar, dikkatli olun. Her türlü konuyu abartmaya eğilimli olabilir, rahatlıkla yoldan çıkabilirsiniz. Jüpiter'in genişletici etkisiyle, bazı konularda aşırıya kaçma ve dengesizlik yaşanabilir" dedi.

Dinçer Güner, "Hiç uygun zaman değil" dediği davranışın üzerine ise özellikle basarak takipçilerini uyardı... İşte Dinçer Güner'in önümüzdeki 3 gün kesinlikle yapılmaması gerektiğini söylediği o davranış...