Hangisi yalan söylüyor? Bulmak için 5 saniyeniz var!

Arka bahçedeki dört arkadaştan biri köpek kulübesinin inşası konusunda yalan söylüyor. Yalancıyı 5 saniyede bulmak için gözlem becerilerinizi ve bilişsel yeteneklerinizi kullanın.

Son Güncelleme:

Resmi gördünüz... Bir köpek kulübesi ve başında duran 4 kişi var. Bu kişilerden biri yalan söylüyor ama hangisi. Hepsi de köpek kulübesinin inşasında yer aldıklarını iddia ediyor. Peki doğruyu söylemeyen kim?

Köpek severler bu görsel bulmaca için mutlaka Beğen butonuna basacak. Bu görsel, keskinlik ve bilişsel yetenekler arasında mükemmel bir denge gerektirir. Görsel Bulmacalar psikolojide, sanatta, günlük hayatta ve hatta insan beyninde algıyı etkileyen ilgi çekici görsel olgulardır. Beynin görsel bilgiyi nasıl alıp işlediğini aydınlatarak algının dış dünyanın bir aynasından daha fazlası olduğunu gösteriyorlar.

Yukarıdaki görüntünün aksine, Köpek Evi'nin inşasına yardım etmeyen kişiyi bulmanız gerekiyor. Peki ama kim?

Optik illüzyonlar çelişkili veya belirsiz bilgileri anlama yeteneğimizi zorlar. Anatomi, duyusal işlemleme ve biliş anlayışımız, beynin görsel yanılsamalara nasıl tepki verdiğini bilerek geliştirilebilir. Bunlar görsel araştırmalar için temel araçlardır çünkü hem sağlıklı hem de engelli insanların beyinlerinin görsel bilgiyi nasıl işlediğine ışık tutarlar.

Sorunun cevabını bulduysanız tebrikler, bulamadıysanız yanıt haberimizin devamında...