Hangi fişin hangi elektronik cihaza ait olduğunu yalnızca IQ'su yüksek olanlar 15 saniyede buluyor

Karışık bir labirentte aletleri fişleriyle eşleştirerek gözlem becerilerinizi test edin. Bunu yalnızca en keskin beyinler zamanında çözebilir. Mücadeleye hazır mısın?

Son Güncelleme:

Bugünün bulmacası zor bir bulmaca: Karmaşık bir labirentte cihazları fişleriyle eşleştirmek için sadece 15 saniyeniz var.

Zihninizin gerçekte ne kadar keskin olduğunu ortaya çıkaracak bir resimli bulmacayla beyninize meydan okumaya hazır mısınız ?

Resimli bulmacalar sadece eğlence için harika değildir, aynı zamanda bilişsel becerilerinizi ve IQ'nuzu geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Araştırmalar, karmaşık bulmacaları hızlı bir şekilde çözebilenlerin yüksek zekaya ve üstün problem çözme yeteneklerine sahip olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu gösteriyor.

İşte işler burada ilginçleşiyor! Bu karmaşık labirentte cihazları ilgili fişlerle eşleştirmek için yalnızca 15 saniyeniz var.

İlk bakışta bir cihazın fişe takılı olduğunu görebiliriz. Hangisinin fişe takılı olduğunu anlayın ve aradan çekilin. Eşleşecek 5 cihazımız var.

Zaman baskısı altında, kendine en çok güvenenler bile bu labirent bulmacasını çözerken kendilerini ikinci tahminlerde bulunabilirler.

Bu meydan okuma IQ'nuzu, gözlem becerilerinizi ve zihinsel hızınızı test etmek için tasarlandı. 

Labirent karmaşık bir düğüm ve bu beyin yakan bulmacaya ekstra bir zorluk katmanı ekliyor.

Hala arayanlar endişelenmesin. Cevap hemen aşağıda.

İŞTE SORUNUN YANITI


1. Su ısıtıcısı
2. Monitör
3. Lamba
4. Ütü
5. Saç kurutma makinesi
6. Elektrikli süpürge (Fişe takılı)

Sonraki Haber