Hakan Peker milyonların büyük beğenisini kazanan "Karam" şarkısındaki Özkan Uğur anısını anlattı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğini bildirdi. 69 yaşındaki Uğur, bir süredir İstanbul'da tedavi görüyordu. Sanatçı Hakan Peker, Haber Global canlı yayınında Özkan Uğur'a ilişkin duygu ve düşüncelerini aktardı.

Son Güncelleme:

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Twitter'dan veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sevgili Özkan Uğur’u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Hakan Peker, Haber Global canlı yayınında Özkan Uğur'a ilişkin duygu ve düşüncelerini aktardı.

Peker, "Benim yıllardan beri tanıdığım, çok değer verdiğim bir üst jenerasyonumuz çok iyi bir müzisyen, çok iyi bir oyuncu ağabeyimiz." dedi.

Özkan Uğur'dan "Karam" adlı şarkısı için vokal desteği aldığı bir anıyı anlatan Peker, "Göksu evlerinde 2000 yılında albüm yaparken "Karam" adlı şarkım var o şarkının önünde vokal vardı. O vokalle ilgili Özkan ağabeyi aramıştık. Özkan ağabey gel bir şu stüdyoya bizim yanımıza otur bak, nedir ne değildir. Dedi ki "beni niye çağırdınız?"dedi, dedik ki ağabey buraya vokal lazım, bunu da ancak sen yaparsın ancak... Nasıl bir şey istiyorsunuz dedi, dedik ki ağabey senin içinden nasıl bir şey geliyorsa öyle bir şey yap dedik. O muhteşem vokalini yaptı o albüm de öyle çıktı. Milyonlara da taht kurdu. Benim de hayatıma dokundu Özkan ağabey" diye konuştu.




Kaynak: Haber Global TV

Gelinin kaynanasından ilginç isteği: Oğluna bakacağım ama..." Dağ keçileri Erzurum'da Şanlıurfa'da dev hortum! Şaşkınlıkla kayda aldılar... İzmir'in deniz kızları: "Deniz kızı" olup su altındaki güzellikleri keşfediyorlar Jandarmanın yaralı halde bulduğu şahin tedaviye alındı Nesli tükendiği düşünülüyordu! Heyecanlandıran görüntü Ege'de ortaya çıktı