Gizli dâhileri açığa çıkaran IQ testi: Resimdeki farklı tren vagonunu 11 saniyede bulanın IQ'su 120'den yüksek çıkıyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farkı olan sayıyı mümkün olan en kısa sürede bulmaktır. Bir optik illüzyonlu zeka testi olan bu görselde farklı treni 11 saniyede yalnızca bir dahi bulabiliyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen IQ testlerini ne kadar kısa sürede çözdüğünüz IQ seviyenizi açığa çıkarıyor. Yalnızca bir dahi bu görseldeki farklı olan treni bulmayı başarıyor.

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan yukarıdaki görselde yan yana dizilmiş tren vagonları görmekteyiz. Bu tren vagonlarının hepsi birbirinin tıpatıp aynısı, yalnızca biri hariç. Sizlerden istenen farklı tren vagonunu 11 saniye içerisinde bulmanız. Yüksek IQ'su olanların saniyeler içerisinde çözdüğü bu testte farklı tren vagonunu bulabilecek misiniz?

Farklı tren vagonunu bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. 11 saniyelik süre dolmadan farklı vagonu bulanların IQ'su 120'den yüksek çıkıyor. 

Farklı tren vagonunu bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV