Evlat edindikleri çocuk, cüce kadın çıktı! Kan donduran olayda yeni detaylar ortaya saçıldı

Korku filmi değil gerçek... ABD'de çocuk değil, çocuk taklidi yapan ve kendisini evlat edinen çifti defalarca öldürmeye çalışan 22 yaşındaki bir sosyopat olmakla suçlanan Natalia Grace Barnett ile ilgili kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı.

Son Güncelleme:

Günlerce gazetelerin manşetlerini süsleyen Natalia Grace davası, yapılan yeni açıklamalarla yeniden dünya gündemine oturdu. 6 yaşında diye evlat edindikleri kızın 21 yaşında olduğunu öğrenen ailenin anlattıkları dehşete düşürdü. 

ABD’de yaşayan Michael ve Kristina Barnett çifti 2010 yılında bir çocuk evlat edindi. 

 Henüz 6 yaşında olan bu çocuğun çok daha bilinçli olduğunu fark eden çift, çocuğun olgun tavırlarından da rahatsız oldu. Fakat daha sonra çift bu çocuğun aslında Ukraynalı bir cüce olduğunu öğrenince hayatları kabusa döndü.

Natalia ailesinin kendisini sorgulamaya başladığını fark edince daha da saldırganlaştı. Evde sürekli kavga çıkarıyordu ve aile üyelerini tehdit etmeye başlamıştı. 2011 yılına geldiklerinde Natalia duvarlara kan sürmeye, evdeki eşyaları kırıp dökmeye ve bazı sesler işittiğini iddia etmeye başlamıştı.

Anne Kristine, 6 yaşında olduğunu düşündüğü kızının regl olduğunu ve pedlerini saklamaya çalıştığını fark edince onun çocuk rolü yapan bir yetişkin olduğundan emin oldu.

Kaynak: Haber Global TV