Esnaf lokantalarının gizli kuru fasulye tarifi: Ağızda lokum gibi dağılıyor

Geleneksel yemeklerimizden olan ve istisnasız herkesin bayılarak yediği kur fasulye doğru pişirildiği zaman ağızda dağılır ve lezzeti katlanır. Diri kalan kuru fasulyeyi yemesi ise oldukça keyifsizdir. Bu yöntemi öğrendikten sonra kuru fasulyeyi lokum gibi yumuşacık pişirebileceksiniz.

Son Güncelleme:

Kuru fasulyenin daha lezzetli olması için içine farklı baharatlar eklenebilir, farklı pişirme teknikleri kullanılabilir ve yeni tarifler denenebilir. Yine de kuru fasulyenin diri kalması tüm çabaları geride bırakır ve yemeğin istediğimiz muazzam tada ulaşmasını engeller. Ancak artık bu sorunu dert etmenize gerek kalmayacak. Kuru fasulyenin lokum gibi yumuşacık pişmesi ve daha lezzetli olması için işte esnaf lokantalarının bile kullandığı pişirme yöntemleri ve püf noktaları:

Kaynak: Haber Global TV