Duygulara dikkat! Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Tüm gün sürecek" dedi ve burçları böyle uyardı

6 Haziran günlük burç yorumları ünlü astrolog Dinçer Güner'den geldi. Sosyal medya hesabından öngörülerde bulunan Güner, "Bugün Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek" dedi ve bu gökyüzü olayının günlük hayatımıza etkisini tek tek anlattı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü astrolog Dinçer Güner, merakla beklenen paylaşımını yaptı. Twitter hesabından günlük burç yorumlarında bulunan Güner, “Kontrollü duygular” başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

İşte, Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı;

"Ay'ın Oğlak burcuna geçişi, duygusal denge ve istikrar arayışını vurgular. Duygusal olarak daha disiplinli, kontrollü ve sorumluluk sahibi olabilirsiniz. Duygularınızı daha ölçülü bir şekilde ifade etmeyi tercih edebilirsiniz.

Bugün kendinizi daha motive hissedebilir ve hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Disiplinli ve organize olma eğiliminiz artabilir.

Sorumluluk duygusunu artırır. Kendinizi daha fazla sorumluluk altında hissedebilir ve çevrenizdeki kişilere karşı daha güçlü bir destek sağlama eğilimi gösterebilirsiniz. Pratik, gerçekçi ve planlı bir şekilde hareket etme ihtiyacınız artabilir.

 Bugün iş hayatında daha odaklı, disiplinli ve çalışkan olabilirsiniz. Kariyer hedeflerinize yönelik daha fazla çaba gösterebilir ve başarıya ulaşmak için disiplinli bir şekilde çalışabilirsiniz.

 Zaman yönetimini ve planlama konusunda başarılı olacağımız bir gün. Duygusal mesafenin artması ve duygusal soğukluğun ortaya çıkması riskini taşır. Duygusal olarak daha geri çekilme eğilimi gösterebilir veya duygularınızı daha fazla bastırabilirsiniz. Bu durumda duygusal dengeyi korumak önemlidir."

Kaynak: Haber Global TV