Dünyanın en zor IQ testi: Optik illüzyonlu bu görselde farklı zürafayı 12 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu gibi testlerde farklı olan nesneyi bulmak IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki farklı zürafayı yalnızca bir dahi 12 saniyede buluyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi bulmaktır. Farklı nesneyi bulma süreniz IQ seviyenizi ortaya koyar. Yalnızca bir dahi bu resimdeki farklı zürafayı 12 saniyede bulmayı başarıyor. 

Yukarıdaki resimde yan yana dizilmiş zürafalar görüyorsunuz. İlk bakışta hepsi birbirinin aynı gibi görünen zürafalardan biri ise diğerlerinden farklı. Sizlerden istenene resimdeki farklı zürafayı 12 saniye içerisinde bulmanız. Ancak bu düşündüğünüz kadar da kolay olmayacak. Yalnızca IQ'su 130'dan yüksek olanlar farklı zürafayı buluyor. 

Resimdeki farklı zürafayı bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı zürafayı bulmayı başarabilirsiniz. 

Resimdeki farklı zürafayı bulmayı başaramayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Global TV