Diyarbakır'da kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük beğeni aldı

Diyarbakır’da aracı bozulan bir vatandaş yolun ortasında kaldı; görevli trafik polisi yardıma koşarak aracı kontrollü bir şekilde geçmesini sağladı.

Son Güncelleme:

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Mahabaat Yolu üzerinde trafikte seyir halindeyken otomobili bozulan bir vatandaş yolun ortasında kaldı. Hasan Nergiz olarak öğrenilen trafik polisi memur, mağdur vatandaşın yarımında koşarak aracı iteleyip kontrollü bir şekilde geçişini sağladı. Nergiz, tek başına aracı itip trafiği açtı.

O anları başka bir vatandaş cep telefonuyla kayıt altına aldı. Yürek ısıtan görüntüler sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Kaynak: İHA

İzmir'in deniz kızları: "Deniz kızı" olup su altındaki güzellikleri keşfediyorlar Jandarmanın yaralı halde bulduğu şahin tedaviye alındı Nesli tükendiği düşünülüyordu! Heyecanlandıran görüntü Ege'de ortaya çıktı Görenleri "yok artık" dedirten olay! Bisiklet sürerken sucuklu yumurta yaptı Vaşağın yüzeceğini zannederek kayda geçti: Sonrasında... Sahibinin su sıcaklığını kontrol etmesi için kediyi görevlendirdiği anlar viral oldu