Dinçer Güner'den günlük burç yorumları: "Kendini aptal yerine koydurma!"

Bugün Ay’ın Terazi burcunda seyahat edecek. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili yorum yapan ünlü astrolog Dinçer Güner, "Bugün gelişen olaylara karşı iyimser yaklaşımlar sergileriz. Ama kendini aptal yerine koydurma" dedi.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabında yeni bir astrolojik olayı ve etkilerini yorumladı.

Güner, Twitter'dan yaptığı açıklamada, bugün Ay’ın Terazi burcunda seyahat edeceğini belirtti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili yorum yapan Güner, "Kendini aptal yerine koydurma" diyerek takipçilerini uyardı. 

İşte, ünlü astrolog Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı;

"Estetik kaygıların tavan yaptığı zamanlardır, diyetisyene gitmek içinde, estetikle ilgili her konuya balıklama dalabilirsiniz. Yaşamımızda huzur, sessizlik, uyum, denge ihtiyacı çok artar, yüksek ses rahatsız eder. Gelişen olaylara karşı iyimser yaklaşımlar sergileriz. Ama kendinizi aptal yerine de koydurmayın. Hak, adalet kavramları ön plana çıkabilir, güçlü değil haklının tarafında olmaya çalışırız. Sanatsal konularla ilgilenmek için güzeldir, ilham perileri etrafımızdadır. Kararsız kalmak bizleri zora sokar, ne istediğimizi bilmek zorundayız, yoksa fırsatları kaçırabiliriz de. Fazla kabullenici bir moda bürünürüz aman dikkat, zevklere fazlaca düşkünlük sık gözlemlenen bir durumdur. Çok çabuk etki altında da kalabiliriz. Ay o kırılması, ay bu kırılmasın derken kendimiz kırılabiliriz dikkat. Küs olduklarımızla barışmak, uzlaşma ortamı sağlamak için harika bir gün arkadaşlar."

Kaynak: Haber Global TV