Dinçer Güner '5 gününüz var' deyip uyardı: Yalnızlar bu çağrı size, sizin döneminiz başlıyor

"Sezgilerini güçlendirecek ve içgüdülerine daha fazla güvenmeni sağlayacak" diyen Güner, şöyle devam etti: "Kendini daha fazla dinle ve sezgilerinin rehberliğinde adımlar at. Bu dönemde iç sesin sana doğru yolu gösterecek. Özellikle zor veya belirsiz durumlarla karşılaştığında, sezgilerine güvenmek seni doğru yönlendirecek.

Çevrendeki insanlara yardımcı olma ve onların hayatlarına dokunma isteğin artacak. Yardımseverlik ve fedakarlık ön plana çıkacak. Bu dönem ruhsal ve manevi konulara da ilgi duyabilirsin. Meditasyon, yoga veya spiritüel çalışmalar yapmak, içsel huzuru ve dengeyi bulmana yardımcı olabilir.

Yüzmek ve su ile ilgili bir şeylerle ilgilenmek içinde harika bir zamandır. Fantezi dünyanızda zenginleşebilir, cinsel hayatınızda çok mutlu olabilirsiniz, hatta ruh eşinizi bile bulabilirsiniz.

Bu açı yardım ve merhametle ilişkilidir. Acaba diyorum hayvan hakları yasası ile ilgili bir gelişme olur mu önümüzdeki 4-5 günlük süreçte. Yasa geri çekilir, ya da tekrar düzenlenir gibi.. Yaşayalım görelim..."

Hande Kazanova 12 burç için tek tek yorumladı: 11 burç için kötü haber... Ekonomik krizler, iflaslar, doğal afetler!