Dinçer Güner 22:11'e kadar vaktiniz var diyerek uyardı: Bugün o gün! "Git konuş bence..."

Ünlü astrolog Dinçer Güner, Ay'ın konumu nedeniyle bugün tüm işlerin havada olacağını söyledi. Güner, bir başka etkide ise işlerin daha olumlu olabileceği konusunda takipçilerini uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Günlük burç yorumları... Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Bugün tüm işler havada!" başlıklı astroloji tüyosunda, uyarılarda bulundu. Ay'ın konumu nedeniyle yapılmaması gerekenlere odaklanan Güner, Merkür ile Mars hareketliliğinde ise bir şans olduğunu söyleyerek önemli bir tavsiyede bulundu.

"Bugün 22:11'e kadar Ay boşlukta olacak. Ayrıca Merkür ve Mars da birlikte hareket edecekler" diyen Güner, şöyle devam etti:

"Ay'ın boşlukta olması demek, Ay'ın bir burçtan başka bir burca geçerken hiçbir gezegenle kontak kurmaması anlamına gelir.

Ay'ın boşlukta olduğu zamanlar ve saatler, aslında bir nevi boş işler zamanıdır arkadaşlar, yeni hiçbir işe veya projeye veya ilişkiye başlamak için hiç uygun değildir, girişilen tüm işler her türlü askıda ve havada kalır çünkü."

Güner, bu sözlerinin ardından uyarılarına devam etti ve moda tabirle 'seviyorsan git konuş bence' anlamına gelebilecek tavsiyesini paylaştı...