Deneyenlerin yalnızca yüzde 1'i bu testi çözebiliyor! Resimdeki gizli köpeği 12 saniyede bulabilecek misiniz?

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçeceğiniz bu testte gizi köpeği 12 saniyede yalnızca dâhiler çözebiliyor.

Son Güncelleme:

Opti illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç resimlerdeki gizli nesneleri açığa çıkarmaktır. Deneyen her 100 kişiden 99'unun yanıldığı bu testte gizli olan nesneyi bulmak için dahi olmak gerekiyor. Yüksek IQ'su olanlar gizli köpeği saniyeler içerisinde bulmayı başarıyor. 

Yukarıdaki resimde oda içerisine eline tasa ile gezen bir adam görüyoruz. Adam elindeki tasma ile köpeğini arıyor. Sizlerden istenen ise resimdeki gizli köpeği 12 saniye içerisinde bulmanız. Fakat bu düşündüğünüz kadar kolay olmayacak. Bir optik illüzyonu zeka testi olan bu görseli çözmek isteyenlerin yüzde 99'u başarısız oluyor. 

Resimdeki gizli köpeği bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta resimdeki gizli köpeği bulabilecek misiniz?

Resimdeki gizli köpeği bulamayanlar için doğru yanıt haberimizin sonraki sayfasında sizleri bekliyor...

Kaynak: Haber Global TV