Dairenin merkezinde gördüğünüz renk nasıl bir dahi olduğunuzu anlatıyor! Hangi rengi görüyorsunuz?

Uzmanlara göre görseldeki daireye yeterince uzun baktığınızda 2 renkten birini görüyorsunuz. Bunlar siyah ya da beyaz değil. Peki hangi 2 renk? Uzmanlar dikkatlice bakıldığında göreceğiniz rengin ya kırmızı ya mavi olacağını söylüyor. Siz bu iki renkten hangisini gördünüz?

Eğer mavi renk gördüyseniz...

Dairenin merkezinde mavi rengi gördüyseniz siz bir algı dehasısınız. Mind's Journal'a göre mavi rengi görmeniz sizin zihinsel netliğe sahip olduğunuzu gösteriyor. Kavramları çok iyi anlıyorsunuz ve karmaşık kararlar vermek sizin için çocuk oyuncağı. Muazzam zekanıza ek olarak iyi bir çalışan ve iyi bir takım oyuncususunuz. Dürüst olmanız ve fikirlerinizi açıkça ifade etmeniz nedeniyle insanlar size güveniyor. Zor zamanlarda, insanlar karmaşık sorunları çözmek için hep sizden yardım istiyor. İşte bu nedenle harika bir takım oyuncusu olarak çevrenizdeki insanlara destek oluyorsunuz.

Eğer kırmızı renk gördüyseniz...

Dairenin merkezinde kırmızı rengi gördüyseniz siz bir mantık dehasısınız. Mind's Journal'a göre önce kırmızı rengi görenler birer mantık dehası. Ortalamanın üzerinde bir zekaya ve mükemmel bir sezgiye sahipsiniz. Problem çözmek sizin için 'problem' değil. İnsanlar, sıkıntıları sırasında dört gözle sizinle iletişime geçmeyi bekliyor. Doğuştan bir lidersiniz ve insanlar üzerinde büyük bir etkiniz var. Dolayısıyla toplumun farklı kesimlerinden insanlara liderlik edebiliyorsunuz.

Kaynak: Haber Global TV