Dahi olmak bile yetmiyor! Deneyen 100 her kişiden 99'unun yanıldığı bu testte farklı kardan adamı 7 saniyede bulmak için kartal kadar keskin gözler gerekiyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştiren bu gibi testlerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki zeka bulmacasında farklı kardan adamı bulmak için kartal kadar keskin gözler gerekiyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz bu gibi zeka bulmacalarında doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Yalnızca kartal kadar keskin gözlü dâhiler doğru yanıtı 7 saniyede buluyor. 

Yukarıda bir sayfa dolusu birbirinin aynı kardan adam figürü görüyoruz. Bu kardan adamlardan biri ise diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen resimdeki farklı kardan adamı 7 saniye içerisinde bulmanız. Yalnızca karta kadar keskin gözlü dâhiler resimdeki farklı kardan adamı 7 saniyede buluyor. 

Resimdeki farklı kardan adamı bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı kardan adamı bulabildiniz mi?

Resimdeki farklı kardan adamı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV