Çözmek için en az 120 IQ gerekiyor! Bu resimdeki farklı lotus çiçeğini sadece bir dahi 10 saniyede buluyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Yalnızca bir dâhinin çözebileceği görselde arklı olan lotus çiçeğini 10 saniyelik süre içerisinde bulabilecek misiniz?

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Kişilerin görsel zekasını ve bilişsel yeteneklerini ölçen optik illüzyonlu zeka testlerinde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede bulmaktır. Çözüme ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. 

İşte yalnızca gerçek dâhilerin 10 saniye içerisinde çözdüğü bir zeka testi. Yukarıdaki resimde birbirinin tamamen aynı olan lotus çiçekleri bulunuyor. İçlerinden biri ise diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen resimdeki farklı lotus çiçeğini 10 saniyelik süre içerisinde bulmanız. Ancak doğru sonuca ulaşmak düşündüğünüzden çok daha zor olacak. 

Resimde yer alan farklı lotus çiçeğini 10 saniye içerisinde bulmayı başaranların görsel zekası oldukça yüksek kabul ediliyor. Sadece gerçek dâhilerin geçebildiği bu testte kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. 

Resimdeki farklı lotus çiçeğini bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıtı kontrol edebilirler. 

Kaynak: Haber Global TV