Çözebilenin IQ'su 120'den daha yüksek çıkıyor! Resimdeki farklı şemsiyeyi sadece bir dahi 15 saniyede buluyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede bulmaktır. Resimdeki farklı şemsiyeyi yalnızca bir dahi 15 saniyede bulabiliyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yetenekleriniz ölçen bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede bulmaktır. Resimdeki farklı şemsiyeyi bulabilmek için ise bir dahi olmak gerekiyor. IQ'su 120'den yüksek olanlar için çocuk oyuncağı olan bu testte farklı olanı bulabildiniz mi?

Yukarıdaki resimde bir sayfa dolusu birbirinin aynı şemsiye yer alıyor. Bu şemsiyelerden yalnızca biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen 15 saniyelik süre içerisinde resimdeki farklı şemsiyeyi ayırt etmeniz. Ancak bu testi geçmek düşündüğünüzden çok daha zor olacak. 

Sadece dâhilerin 15 saniyede çözebildiği bu testte farklı olan şemsiyeyi bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz resimdeki farklı şemsiyeyi 15 saniyede bulabilecek misiniz?

Resimdeki farklı şemsiyeyi 15 saniyede bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV